Olemme viela Santiagossa. Tanaan alamme olla jo lahtotunnelmissa. Olemme haeskelleet bussipysakkia, josta tietyn lentoyhtion bussit lahtevat. Aikamme haeskeltuamme ja kyseltyamme loysimme sen. Teimme viela uudelleen sinne matkan asunnolta, jotta tiedamme, montako minuuttia matkaan kuluu aikaa ja osaamme reitin. Kavelty on siis vielakin.

Paivalla kavimme taas katedraalissa messussa. Silloin siella ei heilutettu botafumeiroa, kuten lauantaina "meidan omasa messussa". Ei myoskaan ollut nunnia jakamassa ehtoollisleipia kuten silloin. Vakeakin oli paljon vahemman.

Vaikka Fisterraan kuuluisi jattaa risat ja kuluneet ja likaiset vaatteet, niin vasta tanaan ostimme miehelle uudet kengat ja niin vanhat jaivat jattamatta Fisterraan, vaan annoimme ne kenkakauppiaan havitettaviksi.

Postikortteja olemme kirjoitelleet, jotta ne eivat jaisi aivan viime tippaan kuten aina ennen, usein ne on kannettu kotiin... Matkamuistoja olemme hankkineet: caminosta kertovan kirjan.

Paiva on ollut lammin ja aurinkoinen kuten saaennustuskin lupaili talle viikolle aurinkoa tai pilvipoutaa. Lampotilakin on ollut Santiagossa iltapaivalla 22-23 astetta.

"Auta meitä joka päivä
luottamaan sinuun, Isä
kulkemaan askelissasi, Poika,
ja ylistämään elämällämme sinua,
puolustajamme Pyhä Henki."