Luin Pappila-sarjan kirjoittajan Jan Karonin kirjan Kotiinpaluu, joka kertoo lämpimällä huumorilla lisää pastori Timin elämänkäänteistä. Pastori Tim kertoi kirjassa Kotiinpaluu omasta pohdinnastaan: Eräs ranskalainen matemaatikko kirjoitti: ”Punnitkaamme voitot ja häviöt lyöden vetoa, että Jumala on. Pohtikaamme vaihtoehtoja – jos voitat, voitat kaiken. Jos häviät, et häviä mitään. Älä siksi epäröi laittaa rahojasi sen varaan, että hän on olemassa.” Ja sitten Tim laittoi kaikki likoon ja rukoili: ”Kiitos jumala, että rakastat minua ja lähetit poikasi kuolemaan syntieni puolesta.. Kaikesta sydämestäni pyydän syntejäni anteeksi ja annan koko elämäni sinun haltuusi. Aamen.”  
Poimin aamupäivällä viinimarjapensaista äkämäpunkkeja. Nuo rontit ovat vioittaneet silmuja joissakin pensaissa paljon mm. vertissä eli vihreässä viinimarjassa ja myös joissakin vanhoissa mustissa, jotka varmaan täytyy hävittää eli kaivaa ylös ja polttaa pois. Äkämäpunkki on kooltaan vain neljännesmillimetrin pituinen. Marjapensaan silmut ovat pallomaisen pyöreäksi turvonneita eivätkä avaudu. Yhdessä silmussa voi olla tuhansia punkkeja, jotka siirtyvät suurin piirtein touko-kesäkuun vaihteessa silmujen pinnalle ja sieltä edelleen vaeltamaan uusiin oksiin ja silmuihin. Torjunta on tehtävä keräämällä turvonneet silmut pois käsin yksitellen ja sitten polttamalla ne. Kai mitkään torjunta-aineet eivät auta. Äkämäpunkki talvehtii silmujen sisällä. Naaraat aloittavat muninnan varhain keväällä ja sitten auringon lämmittäessä silmuja lähtevät liikkeelle. Äkämäsilmusta ei kehity lehtiä eikä kukkia vaan se vain kuivuu.
Iltapäivällä kävin suunnittelemassa lastenohjaajien kanssa vauvakirkkoja ja kouluun siunaamisen jumalanpalveluksia. On mukava saada toimia pienten lasten kanssa!
0505 on meidän juhlapäivä: siksi tänään leivoin korvapuusteja, marjapiirakoita ja sämpylöitä iltapalaksi.

Päivän sana: "Tietäkää, rakkaat veljeni, että itse kunkin tulee olla herkkä kuulemaan mutta hidas puhumaan ja hidas vihaan, sillä miehen viha ei johda oikeudenmukaisuuteen, jota Jumala tahtoo."( Jaakob 1:19-20)