Päivä kului veroilmoituksien teossa. Ainahan se ainakin minulta jää viime tippaan ja niiden kuittien laskeminen ja etsiminen on työn takana. Mutta alkaa se selvetä… Saarnaakin piti tehdä…

Pihalla mies laittoi maa-artisokat kotonakin maahan ja teki uutta kukkapenkkiä eli siirsi Dorianvillakon juurakot uuteen parempaan paikkaan.  
Dorianvillakko (Senecio doria) kukkii loppukesästä keltaisin tuoksuvin päivänkakkaramaisin kukin ja kasvaa noin metrin korkuiseksi.  Se on myös hyvä leviämään. Sitä on viety myös lastenlasten perheeseen.
Minä kylvin hieman lehtipersiljaa, porkkanaa ja kahta erilaista salaattia. Ja kylmä oli tänään tehdä pihalla noita touhuja. Lehtipersiljan maun sanotaan olevan perinteistä persiljaa vahvempi. Lehtipersiljaa käytetään mausteena ja koristeena esimerkiksi salaateissa, keitoissa ja kastikkeissa kuten persiljaakin.
Sana tälle päivälle: ”Mitä teettekin, sanoin tai teoin, tehkää kaikki Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen hänen kauttaan Jumalaa, Isäämme.” (Kolossalaiskirje 3:17)