Sana tälle päivälle: ”Joka rikkomuksensa salaa, ei menesty, joka ne tunnustaa ja hylkää, saa armon.” (Sananlaskut 28:13).

Mies oli toimitsijana tänään korkeushyppykarnevaaleissa. Tänään oli nuorten sarjat kolmetoista – yhdeksäntoistavuotiaat miehet ja naiset. Siellä tänään kilpailtiin ja koulutus ja valmennus jatkuvat viikonloppuun. Miehet ja naiset kilpailevat vuorostaan sitten sunnuntaina. – ja käsivarret paloivat auringonpaisteessa!
Tänään tuli postissa maailman ensimmäisen Pyhien Polkujen vaelluksen (Imatra-Enonkoski 6.6.-13.6.2010, siis ensimmäisen ryhmän, jolla mies oli) kuvateos, kuvin ja tekstein. Kuvateoksen oli tehnyt Kalevi Koskela. Sitä on mukava selailla ja muistella vaellusmatkaa.
Päivällä käväisin pyöräillen kurkistamassa, miten pieni hieno mies ja pikkusisko jakselivat. Oli mukava hetki tutustella.
Sen suven suloisuutta… Olin mökillä ystävättären kanssa. Emmekä tavanneet yhtään hyttystä koko iltapäivän ja illan aikana. Nautimme lämpimästä vedestä, saunasta, mustikoista, vohveleista, salaatista, jossa oli mökin kasvimaalta poimittuja aineksia kuten salaatinlehtiä, sitruunamelissaa, ruohosipulia ja tilliä. Vakituinen rannassamme uimavierailijakin tuli ensimmäistä kertaa tänä kesänä kokeilemaan veden lämpöä ja uutta laituria.
Mökillä kukkivat monet kukatkin kuten keisarinkruunu
 
ja nämä jalopähkämöt.
 
Mustikat olivat alkaneet kypsyä

ja poimin niitä mökin pihalta puolisen litraa.