Koko kesä sitä on jo odoteltu. Viimein tuo on valmistumassa nimittäin

 
laatat takkauunin eteen. Kun lunta tuli, niin ulkotyöt siirtyvät osin sitten sisätöiksi.
Olin levittänyt sanaa tutuille, että tarvitsen lasipurkkeja. Nyt niitä sitten on alkanut tulla, kun hilloaika on jo ohi. Tänään sain niitä monta muovipussillista asioimisreissullani. Tuollaiset puolen litran purkit ja muut alle litran kokoiset purkit ovat ihan hyviä, jos niissä on hyvä metallikansi. Vauvanruokapurkit eivät käy säilöntään.  Kovin isoissa astioissa on avattuna hilloilla vaara pahentua, jos niitä hitaasti nauttii.
 
Laitoin nyt purkit likoamaan, jotta saan nuo tiukasti liimatut etiketit irti. Sen jälkeen pesen vielä purkit ja kannet astianpesukoneessa ja pakkaan ne laatikoihin, jotka suljen pakkausteipillä, odottamaan uutta satokautta. Täydet purkit lähtevät aina vähitellen eteenpäin tarpeen mukaan niin lastenlasten perheisiin kuin muuallekin ja tulevat sitten tyhjinä takaisin, jos tulevat.
 
Kirjastoautosta, joka poikeaa kerran kahdessa viikossa lähettyvillä, sain uusimman Mma Ramotswen: Pieniä ihmeitä autokorjaamolla. Tämä tällä hetkellä kymmenosainen Mma Ramotswe -sarja on noussut maailmalla todelliseksi hyvän mielen menestystarinaksi. Sitä on myyty maailmalla jo noin 16 miljoonaa kappaletta. Vaikeudet pystytään aina hyväsydämisyydellä ratkaisemaan, on usein Mma Ramotswen tapa hoitaa asiat.
Päivän sana:
”Me katoamme kuin uni aamun tullen,
kuin ruoho, joka hetken kukoistaa,
joka vielä aamulla viheriöi
mutta illaksi kuivuu ja kuihtuu pois.”(Ps. 90:5-6)