Pakkanen vielä jaksaa pitää yllä tahtiaan lähellä kolmeakymmentä astetta öisin. Sain tänään postia Unkarista, jossa kerrottiin olevan keväisen tuulahduksen tuntua. Hieman erilaista on näillä leveysasteilla!

Jumalanpalveluksen jälkeen matkasin pienen hienon miehen perheen luo teelle ja hieman tutustumaan pikkusisaren kävelyharjoituksiin.
 
Muutama askel sujuu jo vauhdilla ja parhaiten jokin tavara kädessä tukena. (Vaikka miten nopeasti yritin ottaa kuvaa, niin neitonen oli vielä nopeampi...) Sain myös valita pikkusisaren yksivuotiskuvan pienen hienon miehen ”avustuksella”.
Iltapäivällä, kun mies oli taas hiihtokisoissa toimitsijana, kävin hiihtämässä tuon tavallisen vitoseni. Samalla kurkistelin järvelle, jossa jo näkyi latuja siellä täällä ja ihmisiä hiihtämässä ja kävelemässäkin moottorikelkan jälkiä pitkin koirineen.
Hiihtelin ympäri pihaa: Pupuset ovat olleet ahkerina eri puolilla. Ne olivat syöneet monien kasvien oksia ja pitäneet majaa kuusiaidan suojassa. Mehiläispesien ympärillä ne olivat pitäneet myös taukojaan, koska papanoita näkyi siellä paljon.
Illalla taas kävimme pelaamassa lentopalloa. On mukavaa tavata sukua joka viikko vähintään tuon kerran.

"Suojele isänmaata
ja omaisiani.
Pyhyyden tuntoon saata
kirkkoni, kansani.
Oi Herra, armahda,
sairaita paranna,
vahingot, vaarat torju
ja auta, pelasta." (Virsi 399:5)