Satoi yöllä ja vielä aamulla tihuutteli. Päivällä messun jälkeen tuli oikein kunnon kuuro. On märkää. Ja nyt tihuuttelee taas…

Pienen pieniä kantarellien alkuja näkyy lähistöllä, joten jos on kosteaa, voi ehkä viikon päästä jo niitä maistelemaan – ellei joku muu löydä ja vie ne.

Mustikoita poimin puoli desilitraa. Viime vuoden juhannuksena sain neljännesdesin! Vain yksi ahven oli verkossa eikä matoja löytynyt etsiskelyistä huolimatta.

 

Uutta sukkaa olen taas aloitellut – kolmas aloitus KYJY -haasteessa. Tällä kertaa varteen sinivalkokirjavaa Polkkaa ja terään yksiväristä Seitsemää veljestä, samaa väriä kuin ensimmäiseen alkuun, naisten kokoa tälläkin kertaa. 48 silmukkaa puikoilla ja 3,5 numeron puikoilla neulominen alkaa olla jo tuttua. Ehkä nuo valmistuvat paikkakuntamme Missiokauppaan. Sinne olisi tarkoitus vähitellen neuloa sukkia myyntiin lähetystyön hyväksi.  Mietin, alkuja on ja bambupuikot ovat kohta lopussa. Vanhoja metallipuikkoja vielä kotoa löytynee muutama pari. Kohta pitäisi saada jotain valmiiksikin, että puikkoja vapautuisi… 24 puikot huushollissa  taitaisivat olla hullutus (ainakin minulle!).

Täällä mökillä myyrä on syönyt salaattiakin. Mitähän seuraavaksi on sillä ohjelmassa?