Sunnuntai ja ukkonen jyllää - on jyrissyt jo monta tuntia.

Hain puutarhasta kukkia - malvaa - maljakkoon ja mangoldia kastikkeeseen yhdentoista jälkeen, jolloin ensimmäisen kerran jyrähti ja edelleen jyrisee vielä viidentoista jälkeen. Sähkötkin ovat katkeilleet muutaman kerran. Odottelemani sadekaan ei ole vielä tullut. On hämärää monen monen aurinkoisen päivän jälkeen.

Pari päivää hurahti töissä vikkelästi: monta hautaansiunaamista ja muistotilaisuutta on vietetty. Mies on puolestaan maalannut vajaa.

Hän oli eilen kovassa auringonpaisteessa Lahti socker -kilpailuissa järjestyksenvalvojana, kun kummipoika pelasi siellä.

Perjantaina illansuussa teimme retken mehiläistarvikemyymälään.

Näitä meillä riittää, joten emme ostaneet, vaan haimme purkkeja tällä kerralla. Uutta satoa on odotettavissa!

Samalla reissulla kyläilimme serkunkin luona. Oli mukavaa pitkästä aikaa rupatella hetkinen.

Eilen illalla lähdimme mökille. Viemme sinne kotoa matoja, kun niitä on helpompi täällä kaivaa puutarhasta. Pihalla siellä ovat alkaneet harjaneilikat kukkia ja perunakin. Vesi oli jo 25 asteista! Saunoimme, uimme monen monta kertaa ja poimin mustikoita vähäsen mökin pihasta. Tein uusista mustikoista ensimmäisen kerran tänä vuonna mustikkapiirakankin. Aamula sitten lähdimme kotia kohti parin uimakerran ja mustikkalitran jälkeen. Automatkalla yksi sukkakin taas valmistui.