Päivä kului markkinoilla ja vierailulla aikaisemmalla työpaikalla. Oli mukava tavata entisiä työtovereita. Markkinoilla oli väkeä pilvin pimein. Ei oikein torin käytävillä meinannut mahtua kulkemaan. Monenlaista tavaraa oli tarjolla. Oikeastaan mitä vain – ruumisarkut ja uurnat vain puuttuivat. Oli ruokaa, markkinarinkeleitä, oli vaatetta, oli jalkineita, työkaluja, huonekaluja… karkkia ja tietysti tämän hetken marjoja ja hunajaakin:)

Kaupassakin kävin samalla reissulla ja ostin parit bambuiset sukkapuikot, jotta saan KYJYyn uusia aloituksia tehdyksi vauhdilla.

Olen keitellyt taas mehuja mehumaijalla. Nyt sekamarjamehua: mustaa, hieman punaista, vihreää ja puolet maijallista karviaista tuli tuohon annokseen, josta mehua lirisi viitisen litraa.

Illalla kävin ystävän luona juttusilla ja samalla tein pari uutta aloitusta istuen mukavassa keinutuolissa pihapatiolla:

sinisestä Nallesta kolmosen puikoilla junasukkaa - tämä on 21. aloitus!

ja tämä aloitus on 22. ja tällä kertaa taas erilaisesta Seitsemän veljeksen Raidasta kolmen ja puolen puikoilla naisten koon sukkaa. 

Raamatun sana tänään: "Joka ei toista armahda, saa itse armottoman tuomion, mutta joka armahtaa, saa tuomiosta riemuvoiton." (Jaakobin kirje 2:13)