Mökille laitettiin moneen paikkaan hiirille ja myyrille rotanmyrkkyä tarjolle. Veimme pussit pari viikkoa sitten ja unohdimme ne verannalle. Osa niistä oli jo syöty - toivottavasti myös muutama oli saatu sitä kautta hengiltä.

Mökin lähitienoilla oli suppilovahveroita yllin kyllin: ihan liian monta ämpärillistä niitä keräilimme eilen ja tänään. Putsattavaa riittää ja riittää ja ensimmäinen ämpärillinen on nyt putsattu ja laitettu kuivuriin ja eteenpäin pitäisi päästä - monta ämpärillistä lahjoitetaan?

Eilen saunoimme ja kävimme järvessä saunasta monta kertaa, samoin pistäydyimme aamu-uinnilla tänään - veden lämpötila oli 11 astetta. Syksyistä siellä jo oli. Kukkivia kukia oli kuitenkin vielä. Pelargonikin kukki . Ja moni muu kukka:

Kehäkukat

Daalian juuret toimmekin nyt kotiin talveksi kellariin.

Kultapallot

Asterit

Syysasterit

Zinnia

 

Samettikukka ja kääpiösamettikukka

Orvokki ja krassi ja monet muut ja jopa kesäkurpitsa. Kesäkurpitsoja oli kasvanut parin viikon takaisesta viime käynnistä monta kappaletta. Porkkanatkin nostin. Muutama litra. Ne olivat nyt niitä babyporkkanoita, koska mökillä tuo porkkapenkki on liian matala ja juuri ei pääse kasvamaan kovin syvälle. Osan niistäkin vähistä oli myyrä vienyt ja nakertanut.