Eilen teki mieli jotain "hyvää". Niinpä tein illalla porkkanavohveleita. Neljä porkkanaa raastettuna, nelisen desiä vehnäjauhoja, puoli teelusikallista suolaa, kaksi teelusikallista vaniljasokeria, kolme teelusikallista leivinjauhetta, puoli desiä öljyä ja vettä niin paljon, että tuli sopivan löysä taikina. Paistettiin vohveliraudalla... ja päälle tällä kertaa saskatoonhilloa. (Mikä tahansa hillo olisi voinut olla sopivaa). Iltateen kanssa maukasta!

Mies on alkanut ajatella hiihdon ohella jo kevättä ja kesää. Mehiläisten pesälaatikoihin tulevia kehiä on hän alkanut jo laitella kuntoon. Akkulaturilla johdatetaan sähköä lankoihin ja niin vahalevy sulaa kiinni kehään.

Tänään oli mielestäni aivan kamala keli ajella pikkuteillä. Oli todella liukasta ja jo menomatkan varrella kohtasinkin erään auton tien poskessa. Kun ohittaessani pysähdyin auttaakseni, mies kertoi jo traktorin olevan tulossa. -  Hautajaisten aikana ei vielä satanut lunta. Niinpä saimme rauhassa kuljettaa arkun hautaan ja laskea haudalla kukkaset. Paluumatkalla kotiin alkoi lumipyry, minkä vuoksi matkanteko oli vieläkin hitaampaa kuin aamusella. Eipä onneksi ollut kiirettä mihinkään.

Raamatun sana tänään: "Hän on lähettänyt minut
ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman,
julistamaan vangituille vapautusta
ja sokeille näkönsä saamista,
päästämään sorretut vapauteen
ja julistamaan Herran riemuvuotta."
(Luukas  4:18-19)