Taas on uusi paiva vaellettu. Eilen emme paasseet nettiin. Eilen aamulla lahdimme kavelemaan Terradillos de los Templarioksesta El Burgo Raneroon. Matka sujui aika joutuisasti suurimman osan matkaa kuljimme naet asfaltilla seuraten ensin 120 -tien ja sitten paikallistien varressa kulkevaa caminoa kuten tanaankin, joten kulku oli nopeaa ja helppoa jaloille. Camino oli valilla kivinen ja toisaalta marka edellisen sateen jalkeen.

Tien vieressa caminon varrella oli muutaman kilometrin valein penkkeja levahtamista varten ja muutamia isompia levahdyspaikkoja poytineen myos. Puita, lahinna vaahteroita on istutettu muutaman metrin valein caminon varteen Sahagunista aina Mansilla de las Mulasiin asti. Varmaan on hyva, etta ne kesalla varjostavat, kun on kuumaa.

Vessa-asiat olemme hoitaneet suurimmaksi osaksi baareissa, joissa olemme kayneeet kahvilla/teella ja hakemassa leimoja paikkakunnasta pyhiinvaeltajapassiin.

Aamulla tuntui, etta alkaa sataa ja sadevaatteet olivat tanaan paalla, mutta sitten tuo sade oli vain hetken tihutteua ja loppupaiva on ollut hyvaa, ei kuumaa, mutta kuivaa. Eilen oli pilvinen paiva, muttei satanut. Eilen saavuimme El Burgo Raneroon ja menimme ensimmaiseen pieneen albergueen ja sita hallinnoi vanha pariskunta, joka ei nahnyt edes tietojamme kirjoittaa ylos. Saimme heidan makuuhuoneensa, yksi sai keittion, jonne oli laitettu sanky ja muutamissa kerrossangyissa nukkui olohuoneessa 11 ja ylakerran huoneissa viela vakea, joten yht yli 20 henkea, kaksi pienta kylpyhuonetta , ei muita palveluja, huono risainen pesupaikka pihalla pyykille. No, kaksin kuitenkin saimme levitella kamamme, mutta minulla on pistosjalkia ihossa, lienee torakanjalkia?

Tanaan saimme ihan hyvan alberguen ja taas jopa pyykin ja kuivauksen pesukoneessa - nyt oli pyykkiinlaitettavana lakanatkin, jospa otokat pysyisivat poissa.

Hieman on kurkku molemmilla kipea, jos muu ei auta, huomenna Leonissa  on paivystava laakari.

Pitkan kavelyn teimme tanaan Mansilla de las Mulasiin ensin,  ei vesi tai muita pisteita pitkaan taipaleeseen ennen Reliegosta, jossa kuuma kahvi ja tee tekivat hyvaa. Olemme Puenta Villarentessa yota taasa ihan hyvassa alberguessa, jossa on nelja huonetta ja jokaisessa 16 paikkaa kerrossangyissa, mutta ei ole tullut tayteen tanaan, joten huoneessamme on tahan mennessa vain 9 henkea ja muissakin huoneissa suurinpiirtein vain alasangyt miehitettyina. Ylasangyissa on ikava nukkua ja kun joku nukkuu ylapuolella, usein koko sanky heiluu toisen kaantyessa.