Vierailin tänään Miekkiössä Juhani Honkasen Honkalinnassa. Juhani Honkanen esitteli linnaansa ja teoksiaan minulle. Hän kertoi, että Honkalinnan hän on itse suunnitellut ja rakennellut ja

taloa ympäröi tukeva graniittikivistä sommiteltu muuri takorautaportteineen. Veistospuistossa on iso joukko veistoksia ja suihkulähteitä. Sisällä ateljee-galleria on katsomisen arvoinen. Se on avattu vuonna 1992 vierailijoille. Honkalinnassa toimii myös kesäteatteri ja tänä kesänäkin siellä on heinäkuussa näytökset.

Olen viimepäivinä ollut kissojen kanssa tekemisissä. Hoitelemassa.  Pari innokasta kehrääjää on kaivannut välillä ruokaa ja välillä hellyyttä. Olen yritellyt molempia... Paikallisradiossa puhuttiin juuri kissoista ja niiden vapaana kulkemisesta. Kotikissalla on lain suoja koko maassa. Kissaa ei tarvitse pitää taajamassakaan kytkettynä. Villiintyneen kissan saa ampua maanomistajan tai metsästysoikeuden haltija, mutta yksin ulkona liikkuva kissa ei ole sama kuin villikissa. Kissa ei kuitenkaan saa mennä mihin tahansa paikoille kuten uimarannoille tai lasten leikkipaikoille.

Päivä on kulunut taas osittain töissä. Olen vaihteeksi taas käynyt tutustumassa myös paikkakuntamme terveyskeskukseen. Kesällä siellä parkkipaikallakin näyttää aika väljältä ja potilaitakin vaikuttaa olevan vähemmän kuin muina aikoina. Ehkä heinäkuu on lomakuukautta sairauksistakin?