Tein kurpitsapikkelsiä. Pilkoin kilon kurpitsaa kuutioiksi, laitoin desin etikkaa, 4 desiä vettä, desin sokeria ja Meiran kurpitsamaustepussin sekä lopuksi kuivattua tilliä ropauksen. Kiehautin liemen ja kypsensin siinä läpikuultaviksi kurpitsakuutiot sekä purkitin heti kuumana seoksen.

Leivoin kurpitsaleipiä.  Leipätaikinaan laitoin kilon verran soseutettua raakaa kurpitsaa, litran vettä, kolme desiä ruisjauhoja, 2 tl suolaa, 2 pussia kuivahiivaa, 2 ruokalusikallista hunajaa, lorauksen öljyä ja vehnäjauhoja niin paljon, että tuli löysä taikina. Nostatin leipätaikinan kunnolla.

Johonkin kurpitsoja on hyvä upottaa! Yksi pienehkö talvikurpitsa on tänään käytetty. Isoniso on vielä jäljellä odottamassa käsittelyään. Soppaa, hilloa, piirakkaa ja muuta mukavaa voisi siitä valmistaa.