Eilinen sade sai monet kasvit kukkimaan.

Tammet kukkivat nyt pihalla. Tammi kukkii ja tulee lehteen melko myöhään keväisin. Tammen ruskeat, kuolleet lehdet pysyvät nuorissa puissa usein kevääseen saakka. Riivin niitä lehtiä haravoidessa pois. Tämä vanha puu pudottaa ne syksyllä herkemmin. Tammella on iso paalujuuri ja muutenkin tukeva juuristo, joten se on yleensä hyvin myrskynkestävä. Se on myös yleensä hyvin lahonkestävä.

Orvokkikin oli siementänyt... kannon juuresta löytyi tällainen...

Kasvimaa on saanut siemenensä. On kylvetty monenlaista: porkkanaa, punajuurta montaa lajia, palsternakkaa,lanttua,  maustevihanneksia, salaatteja...ja ne on laitettu harson alle, koska tarvitsevat suojaa.  On siirrelty monivuotisia kasveja, on kärrätty lantaa ja kompostia ja multaa ja... talon mies on ollut todella ahkerana.

Kotiloita on todella paljon ja ne ovat talven jäljiltä erittäin kovakuorisia. Iso rusakkokin hyppeli pihalla taas jopa nyt päivällä. Montakohan poikasta mahtaa olla lähettyvillä? Rusakot / jänikset söivät talven aikana aika tavalla hedelmäpuiden oksia, vaikka yritimme ne suojata hyvin. Perhepäärynäpuukaan ei tänäkään vuonna  kuki, kun kaikki alimmat oksat on napsittu poikki.