Tänään päivällä ei ollutkaan perhekerhoa, joten lähdin lasten kanssa retkelle. Ensin ajelimme hautausmaalle. Veimme kukkasen ja havut isovanhempieni haudalle. Sitten jatkoimme matkaa hautausmaalla ja

sytytimme kynttilän lasten isovanhempien haudalle

sekä lasten sedän haudalle.

Hautausmaalla oli mukava kuljeskella ja tutkia hautakiviä ja hautoja (ja jokaisen kohdalla, missä oli kynttilä, tuli ilmoitus, että tuollakin on kynttilä - arvaatte, että monen, monen monta kertaa pikkusisko tuon ilmoitti) ja portaita pitkin oli kiva kiipeillä ja koivunrunkojen välistä voi kurkatakin.

Hautausmaalta jatkoimme matkaa kauppakeskukseen.

Siellä oli pieni leikkipaikka lapsille, jossa lapset keinuivat  pitkään muutamassa laitteessa. Sitten lähdimme kauppaan. Matkan varrella oli lelukauppa, jossa sai katsella vaikka millaisia leluja. Kylläpä aikaa sielläkin vierähti ja toiveita sateli isommalta. Isossa kaupassa sitten oli taas leluja näkyvillä, joten taas tutkimme niitä pitkän tovin, nyt sentään pienempi oli kärryssä. Saimme ne ruokaostoksetkin sitten tehtyä... Ostosten jälkeen menimme taas leikkipaikalle ja sen penkeillä pidimme evästauon.

Kotimatkalla pienempi nukahti jo autoon, tosin alle tunnin hän siinä sitten viihtyi unessa.

Iltapäivällä olikin sitten monenlaista vauhtia, kun päiväohjelma ei ollutkaan samanlainen kuin normaalisti, koska pikkusiskokin oli  hereillä ja isompi ei saanutkaan olla yksin koko aikaa kanssani. Saimme kuitenkin tehdyksi yhdessä 40-vuotispaketin pojalle.

Päivän sana: "Hän on lähellä sitä, joka huutaa häntä avuksi, sitä, joka vilpittömästi kääntyy hänen puoleensa." (Psalmi 145:18)