Juhlaa, juhlaa. Pienen hienon miehen kaksivuotissynttäreitä juhlittiin eilen – mies pääsi sinne mukaan, kun minä puolestani olin tapaamassa kollegoja (yksitoista kappaletta) kahdentoista vuoden matkalta. Pyhäinpäivänä kaksitoista vuotta sitten olimme kaikki viisitoista yhdessä Helsingin Tuomiokirkossa. Olemme tapailleet muutaman kerran vuosien mittaan, viimeksi yhdessä olimme kaksi vuotta sitten tällä joukolla. Yhdessä oli mukava puhua asioista ja jakaa sellaista, mitä ei voi jakaa kenen tahansa kanssa.

Kun ikää tulee lisää, välillä unohtuu ajantaju mukavassa seurassa. Niinpä kävi taas, että aika kului niin pitkälle, että juna meni, viimeinenkin, ja tulikin pieni tenkkapoo, miten kotiin. Mutta onneksi lentokentältä tulevat yölläkin bussit, joten kotiin sentään pääsin, vaikkakin aamuyöstä vasta.

 
Paistoimme myös tikkupullia nuotiolla.

Tikkupullan ohje

3dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl vettä/maitoa

Pala taikinaa muotoillaan pitkulaiseksi ja se kierretään tikun (huom. tuoretta oksaa)  ympärille harvaan sillä pulla turpoaa paistaessa. On hyvä kiertää tikkua koko ajan paistaessa, että pulla kypsyy tasaisesti.