Aurinko paistaa jo lämpimästi verannallekin, jossa verenpisarat ja pelargoniatkin alkavat työntää kukkia. Nämä tulppaanit ovat kuitenkin sisällä.

Mies hiihti tänään pitkän lenkin, kaupunkiin asti. Paraikaa on mitä parhaimpia hiihtokelejä, kun aurinko paistaa ja eikä paljon tuullutkaan. Nyt voi rauhassa katsella luontoa, kun ei enää tarvitse hiihtää lujaa. Hankikin kantaa jäällä ja siellä voi hiihdellä vapaasti ilman latuja.

Minä vain autoilin kaupunkiin ja nautin kirjastostakin. Keväällä meillä on tarkoitus rakentaa laituri mökille ja niin etsin laiturin teko-ohjeita ja laiturimalleja. Kaupunkireissulla minulla oli pitkä lista hoidettavista asioista, mutta listan ulkopuolella olevat tietysti unohtuivat.

Kävin lääkärissäkin kontrollikäynnillä polvistani. Hyvä terveydenhoito meillä kotikunnassa on. Täällä seurataan kunnolla ja kävin röntgenkuvissakin. Niiden tulosten jälkeen tiedän sitten enemmän nivelrikostani. Vanhuus ei tule yksin.  Kulumia tulee, kuten tulee vuosiakin, kelle minkä asteisia ja minne.