Juhannusaatto mökillä. Aurinko paistaa ja hyttyset inisevät ja iskevät vähän väliä. Lämpötila niin vedessä kuin maalla on 18 astetta. Uimassa toki kävin jo.

 

Mies oli ongella laiturilla

 

ja minä neuloin siellä samaan aikaan sukkaa. Uusi aloitus eli toinen Kesäyöstä Jouluyönhön: Seitsemän veljeksen Punatulkku -langasta on tulossa miesten sukat.

Pari - kolme (yksi pieni lennätettiin takaisin kasvamaan, ja yksi tipahti juuri pois, kun sitä oltiin laittamassa ämpäriin) ahventa tuli ennen kuin koukku jäi kiinni jonnekin. Toinen onki taitaa olla pian käytössä, kunhan löytyy vielä matoja lisää.

 

Katiskassa oli komea rapu, joka päästettiin taas takasin järveen.

Tein metsäretken: etsin kantarelleja, mutta ei vielä löytynyt. Muutama mustikka sentään löytyi ja metsämansikka.  Sauna on lämpiämässä ja verkko vedessä – tuleeko sillä kalaa, pähkäilemme. Vihta on kohta tulossa ja juhannuskoivutkin. Vohvelitaikina on turpoamassa ja makkarat odottavat pääsyään kuumentumaan.

Kesäkukkia saunalla.

Myyrä(t) on katkonut viimeisenkin maa-artisokan kasvimaalla. Mitähän se sitten haluaa kantaa pesäänsä?

Mökin verannalla toimii nettikin hyvin eli kuvatkin siirtyivät tänään. Vai johtuuko siitä, että tähän aikaan ei kukaan muu ole täälläpäin netissä...

Mukavaa juhannusta!