Ruiskukatkin jo kukkivat kukkapenkissä. Ruiskukka eli ruiskaunokki kasvoi ennen pientareilla, niityillä ja ruispellossa, mutta nykyään kai enää puutarhoissa kylvettynä.
 
Tulimme aamulla mökiltä, jossa poimin noin kolme litraa mustikoita. Leivoin eilen illalla tuoreista mustikoista ison annoksen pullapiirakoita, jotka ovat tehneet hyvin kauppansa. Leivoin pikkupullia, jotka litistin mukinpohjalla. Pohjan päälle laitoin juuri poimittuja mustikoita ja ripottelin niille hieman hillosokeria.
Kummipoika oli meillä tänään muutaman tunnin. Kävimme poimimassa metsämansikoita, tutkimme puutarhan kasveja, haimme syötävää salaattia ym. ruoaksi ja kun poika sain valita ruokansa, niin pääruokana oli sitten makaronia ja nakkeja! Jälkiruokana tietysti jäätelöä näin kuumana päivänä. Olen myös opiskellut kummipojan johdolla eri maiden jalkapallonpelaajia ja autojen hyviä ja huonoja ominaisuuksia, sillä aikaa kun mies oli taas korkeushyppykarnevaaleissa.
Ja nyt sitten taas pelaamaan lentopalloa normaalin sunnuntaiannoksen - jo hieman harjoittelimme pihalla kummipojan kanssa.