Eilen satoi hieman ja ihan pikkuisen tänäänkin, vaikka tuuli oli voimakasta ja luvassa oli sadetta enemmänkin. Eipä juuri mikään kastunut ja mies laittoi sadettimen illalla kasveille ja vähän omena- ja päärynäpuullekin, etteivät ihan vielä hedelmät tippuisi. Pieniksi nuo jäävät kuitenkin tänä vuonna niin omenat kuin päärynätkin.

Käväisin kaupungissa hoitelemassa asioita ja samalla tutustumassa silmälasien kehyksiin. Parit löysinkin, ehkä jommatkummat tulevat hankituksikin - varasin kuitenkin optikolle käyntiin saakka sangat. Vanhat lasit ovat painaneet ja niitä on korjailtu vähän väliä. Toiset ovatkin jo vanhempia hankintoja, toiset vasta parin vuoden takaa, joiden piti kestää kauan ja joista pidän, mutta ne vahingoittuivat ja sen jälkeen niistä ei ole oikein tullut käyttökelpoisia. Monista yrityksistä huolimatta nenän varsi on aina tulehtunut tai muuten punottava, painunut tallan kohdalta.

Tällaisia laseja on varauksessa!

Päivän sana: "Palvelkaa kukin toistanne sillä armolahjalla, jonka olette saaneet, Jumalan moninaisen armon hyvinä haltijoina." (1. Pietarin kirje 4:10)