Päivä kului kaikenlaisessa pienessä näpertelyssä. Illalla olin seurakunnan työntekijöiden ja eläkeläisten jouluaterialla. Oli mukavaa yhdessäoloa. Sen jälkeen kyllä suunnittelimme vielä jouluyön messua. Meillä jouluyön messu alkaa klo 23.

 
Seurakuntatalon edessä on jouluinen rakennelma, johon on satanut lumihiutaleita. Maria Jeesus-lapsi sylissään, Joosef, lammas ja enkeli ovat tallissa. Tuossa ne ovat myös luonnollisen kokoisina. Ihmiskasvot on tehty lujitemuovista ja muotin päälle pronssijauheesta laminoimalla.
Koulun joulujuhla oli tänään ulkona lähes parinkymmenen asteen pakkasessa. Se kesti puolen tunnin sijaan 50 minuuttia ja katsojat olivat kyllä aivan jäässä – koululaiset eivät niinkään.  Tänään oli myös lähetyksen laavun käyttöönotto. Siellä sentään sai lämmitellä tulilla. Laavu sijaitsee kuntopolun varrella. Laavu toimii lähetyksen vapaaehtoisten myyntipisteenä ainakin erilaisten kuntoilutapahtumien aikana. Muulloin sitä voivat ohikulkijat käyttää.
Tämän päivän sana: ”Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.” (Efesolaiskirje 5: 19-20).
PS. Suihkuhana saatiin palautettua!