Jo aamulla joku nousi väärällä jalalla sängystään. Tuntuu, että ei oikein mikään luistanut. Lapsenlapset saivat kiukkukohtauksia ja itselläkin elämä ei oikein luistanut. Ilmeisesti tämä kuumuus vaikuttaa meihin kaikkiin.

Poimin viinimarjoja pihalla ja naapurin lapset soittivat täysillä radiotaan aidan takana aivan pensaiden vieressä. Päätä alkoi särkeä kova melu. Radion ääni oli niin kovalla. että lapsenlapset eivät pystyneet kunnolla nukahtamaan päiväunilleenkaan. Ovet ja ikkunat joutui näin helteellä laittamaan kiinni, mutta siitä huolimatta radion melu häiritsi. Ovatko nykynuoret ajattelemattomia vai eivät muuten halua ottaa toisia huomioon.
 
Vielä illansuussa tuli ohjelmaan muutos ja piti lähteä pikaisesti terveyskeskukseen. Lastenlasten äidin jalkaan tuli iso haava uimareissulla. Jokin terävä teki ison viillon jalkapohjaan, johon tarvittiin puudutusta ja tikki.
Illan ohjelmaan kuuluu niin kuin joka päivä helteellä kasvien ja kukkien kastelua. Sateet ovat tästä nyt kiertäneet ohi. Vaikka sateita on ollut, niin meidän seutumme on saanut olla kunnon sateista paitsi monta viikkoa.