Onpahan taas pakkasta miltei 20 astetta: talvi on todella tullut. Lumityöt oli kuitenkin tehtävä pihalla ja lämmin siellä tuli töitä tehdessä, vaikka miehellä sisään tullessaan olikin aika kylmät kädet ja posket. Ja maakellariinkaan ei ole oikein nyt asiaa tällaisella pakkasella. Onneksi perunoita ja muita juureksia riittää vielä joksikin aikaa sisätiloissakin.

 
Noin miljoona suomalaista astelee tänäkin vuonna kirkkoon laulamaan joululauluja Suomen Lähetysseuran ideoimista joululauluvihkoista.  Kauneimpia joululauluja on laulettu Suomen seurakunnissa jo yli kolmekymmentä vuotta. Yhteislauluvihkot ovat ilmaisia, mutta tilaisuuksissa on tapana kerätä kolehti seurakunnan omalle nimikkotyölle SLS:n kautta. Tänä vuonna Joulukeräyksellä autetaan kehitysmaiden lapsia kohti parempaa tulevaisuutta ja edistetään maailman lasten oikeuksien toteutumista.
Lähetysseura on jo 151-vuotias kirkon lähetysjärjestö, jolla on toimintaa noin 30 maassa.
 
Adventtikalenterin luukusta kurkisti tänään kirkko ja kalenterin kertomuksen teksti kertoi Kauneimmista joululauluista. Mekin olemme kirkkoon menossa laulamaan yhdessä toisten kanssa.

"Arkihuolesi kaikki heitä.."