Yksi puhelinsoitto sai päivän suunnitelmat sekaisin. Kummipoika oli sairastunut ja tarvitsi muutamaksi tunniksi hoitajaa. Niinhän sitten lähdin ajelemaan naapurikaupunkiin. Opin paljon uusia asioita jalkapalloilijoista ja jääkiekkoilijoista tuon kohta nelivuotiaan opastamana. Meillä molemmilla oli aivan mukavaa! Kummisetäänsä poika kaipaili, kun heillä keskenään on nuo autohommat paremmin hanskassa kuin minulla.

 1239900695_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Korteissa on jalkapalloilijoita ympäri maailmaa - kummipoika kerää noita kuvia ja tietää joka kortin tiedot tarkkaan.

Pieni hieno mies oli käynyt meillä sillä aikaa, kun olin poissa.  Lapio ja harava olivat olleet mukana, joten kevättyöt alkavat olla hänelläkin. Haravoimista kyllä pihassa riittää. Alapihalla pohjoisen puolella on toki vielä hieman lunta. Eilen mökin rinteiltä lumi oli jo sulanut.

Mies oli tänään kotosalla autohommissa ja vaihtoi kesärenkaat. Läheisellä huoltoasemalla ei sitten ollutkaan ilmaa renkaisiin.  Tuo homma jäi toiseen päivään kuten myös mökin kottikärryjen pyörään ilman lisäys.  

Yritin opiskella hieman espanjaa. Unelmana on matkustaa joskus Espanjaan! Lainasin kirjastosta tuhattaiturin suomi-espanja- äänisanakirjan. Esite kertoo, että tuolla sanastolla ja lauseilla, mitä siinä levykkeellä on, pärjää monenlaisissa tilanteissa matkalla. Levyke sisältää noin 1000 espanjankielen perussanaa ja fraasia.  Alku on lupaavaa: No entiendo. Buenos dias!