Nyt on Talvi-Matti, Matin päivä. Mattia Kustaa Vilkunan Ajantiedon mukaan sanottiin ennen ensimmäiseksi kevätpäiväksi. Kyllä tänään oli kuitenkin aika viileää, aamulla yli 25 astetta ja päivälläkin vielä yli 15 astetta pakkasta. Ei oikein tämä kevätpäivältä vaikuttanut.

 
Vierailin tänään päiväkerhossa ja lähikoulussa seurakuntamme nimikkolähetin seurana. Hän kertoi mielenkiintoisesti oppilaille työstään Tansaniassa ja muutenkin tuosta itäisen Afrikan maasta. Tansaniahan tulee tänä vuonna olleeksi itsenäinen 50 vuotta.
  
Makondeveistokset on tehty ebenpuusta.
Koululla oli opettajainhuoneessa hyvä iso lähes ovenlevyinen paperirulla tiedotuksia varten.
 
Vitosten luokassa annettiin hyvät ohjeet kertomusten kirjoittamiseen.
Makaronilaatikko tulee hyvää ilman maitoa ja kananmunia. Keitin pussillisen (400 g) makaroneja 1,5 litrassa vettä, jossa oli pari lihaliemikuutiota. Ruskistin 400 g jauhelihaa, jotka maustoin valkopippurilla, paprikajauheella ja pippurisekoituksella sekä lisäsin vielä hieman suolaa. Sekoitin ainekset, joihin vielä lisäsin 4 dl itse tehtyä tomaattisurvosta, 3 ruokalusikallista soijajauhoa veteen sekoitettuna ja ison ropauksen mäkimeiramia ja vettä niin, että tuli sopivan löysä seos. Nuo kahteen vuokaan ja tunniksi uuniin 200 asteeseen. Nautittiin puolukkahillon ja punajuurien ja sinimailasen itujen kera yhdessä vieraamme kanssa.
Illan saimme sitten viettää vihkipappimme seurassa pohtien kirkon ja maailman uutisia.

"Herran pelko on vankka varustus, jälkipolvillekin se suo turvan." (Sananlaskut 14:26)