Jumalanpalveluksessa tänään oli myös paljon rippikoululaisia, koska rippikoulun käyntiin liittyy tietty määrä kirkkokäyntejä. Vanhemmat tuovat lapsensa autolla kirkon eteen ja hakevat jumalanpalveluksen päätyttyä pois, mutta valitettavasti itse eivät tule kirkkoon. Olisiko tässä mahdollista käyttää porkkana ja keppi -ajatusta? Rippikoululaiset voisivat saada tuplamerkinnän, jos tuovat kirkkoon mukanaan vanhempansa tai kaksi muuta henkilöä. Mies mietti, kannattaisiko jossakin seurakunnassa kokeilla tällaista, meillä tai muualla!

Sunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen lähdimme mökille, jossa emme olleet käyneet matkan jälkeen lainkaan. Sielläkin oli vielä lehdet haravoimatta, mutta järvi lainehti ja vesi oli noussut korkealle.
Yllätykseksi löysimme vielä salaattia, persiljaa, hieman hyviä puolukoita, kukkivaa isomaksaruohoa ja kukkivia kehäkukkia. Vihdoin nostimme myös mökillä kasvaneet sellerit kellariin. Katiskankin laitoimme taas järveen. – Harmitti, kun kamera ei ollut mukana.
Sillä aikaa, kun kävin kastekeskustelussa, mies löysi sieniä: puoli ämpärillistä suppilovahveroita ja vähän kantarelleja! Sammalikoissa on tulossa sieniä vielä lisää, jos ilma pysyy lämpimän puolella tällä viikolla edelleen.
Mökillä emme kerinneet olla kauaa, kun sunnuntai on aina myös pelipäivä: lentopalloa on taas pelattu innolla hiki päässä.
 
Syksyisen pakkasjakson jälkeen kun tulee lämmin sää, niin kasvit saattavat alkaa kasvunsa uudelleen. Tänäkin syksynä pihamaalla hanhikki on saanut uusia lehdenalkuja.