Eilinen päivä olikin vauhdikas päivä jälleen. Päivällä kävimme, mies ja minä, hiihtämässä jälleen ne tavalliset. Ilma oli mitä mainioin, vaikka mies etukäteen vähän pakkasta pelkäsikin. Alle kymmenen astetta oli kuitenkin mittarissa. Hiihdon jälkeen olimme pikkusiskon syntymäpäivillä ja sitten vielä illalla pelaamassa vauhdikasta lentopallopeliä pari tuntia. Ainakin liikuntaa saimme taas ihan kunnolla.

Pikkusiskon 2-vuotispäivillä oli pöytään katettu paljon maistuvaa vaaleanpunaista syötävää.

Kun isoveli nappasi paperipäällysteisen suklaakaramellin, niin pikkusiskokin halusi sellaisen ja taisi saada elämänsä ensimmäisen suklaapalan. Taisi se silti maistua, vaikka sitä makustetiin pitkän aikaa! - Pikkusiskolla oli juhlassa yllään äidin neuloma nätti villamekko.

Koolla oli monta serkusta yhtäaikaa ja mukavaa oli touhuta pienen hienon miehen junaradallakin kuten muillakin lastenhuoneen tavaroita.

Tänäänkin olin hiihtämässä, vaikkei sentään hankia vielä ole. Nyt on ajettu latukoneella vihdoin lähilatukin ja mukava oli latuun tutustua. Pari tuntia hiljakseen hiihtelin ja viitisentoista kilometriä tuli lisää talven saldoon.

Hiihtoladulle oli kaatunut puita ja niin niitä oltiin nostamassa ja kuljettamassa pois ladulta.

Laavun ohi hiihtäessäni näin lapun laavulla, jossa kerrottiin kirveen löytyneen. Harmittaa, kun ladunkäyttäjille tehdyn laavun ei anneta olla rauhassa. Laavulla on puita valmiina makkaranpaistajia ja kahvinkeittäjiä varten vapaasti käytettävinä ja on myös työvälineitä. Jotkut katsovat oikeudekseen sotkea ja heitellä välineitä pitkin mäkeä. Tuntuu ettei järki paljon päätä pakota. Onneksi siis tuo kirves oli sentään löytynyt.

Päivän rukous:

"Välillä tuntuu  siltä,

että elämä on yhtä odottamista.
Odottamista on jokaisessa päivässä,
mutta välillä odottaminen taitaa olla myös
Sinun suunnitelma, Rakas Jumala.

Sinä pistät meidät hyllylle,
niin kuin saviastia laitetaan kuivumaan
ennen polttamista ja käyttöön ottoa.
Muuten se halkeaa uunissa.
Tämä saviastia ainakin haluaisi usein
nopeuttaa kuivumisaikaa,
mutta eipä se vain niin helposti onnistu,
kun Sinulla on omat aikataulusi.

Tässä olen taas, hyllyllä odottamassa.
Voisin toivoa, että aika menisi nopeasti.
Tai pyytää, että saisin kärsivällisyyttä odottaa.
Mutta taidanpa vain olla tässä,
olla vain ja odottaa. " (SLS/Outi Rajala )