Kakstahti on paikka, jossa yhdistyvät auto- ja mopopaja ja ruokalatoiminta. Kunta on perustanut NYT –projektin (nuoret, yhdistykset, työ)  työllisyyden parantamiseen, nuorten osallisuuden lisäämiseen ja sosiaalisesti heikommassa asemassa olevien kuntalaisten syrjäytymisen ehkäisemiseen.

Kakstahtilaiset tempaisivat tänään yhteisvastuun hyväksi tarjoamalla halvalla polkupyörien kevätkunnostusta, myymällä kahvia ja pullaa yhteisvastuun hyväksi myös ja ajeluttamalla moottoripyörälläkin niin lapsia kuin aikuisia. Tapahtumassa mukana olivat myös seurakunta, paikkakunnan moottorikerho ja työttömät.

 

Niinpä pyöräilin tuonne pajalle ja sain pyörähuollon. Hienoa! Tosin vaijeri oli hajalla ja joudun pyöräliikkeestä hankkimaan uuden. Polkupyöräni on siis edelleen jonkin aikaa yksivaihteinen kolmen sijaan.

 

Huoltovuoroa odotellessa oli ohjelmaa. Gospel ridersitkin esittäytyivät.

 

Samalla kerkisin neuloa muutaman kerroksen sukkaa.

 

Pääsin myös kokeilemaan moottoripyörää. En voinut lähteä moottoripyörällä mihinkään pitemmälle, koska päivän tarpeellinen autoajelu suuntautui kaupunkiin. Päivä on ollut kaunis ja lämmin ja ulkona on ollut mukava olla.