Mies on purkanut vanhaa pihavarastoa. Hän on tehnyt perusteellista saneerausta: ulkovuori ja ikkunat uusiksi ja sisätilat osittain kaatopaikalle. Tavaroiden tarpeellisuuden arviointi noin kymmenen vuoden välein on tarpeellista. Sitä harrastamme eri puolilla taloa. Jos ei ole tarvittu, niin kierrätykseen tai kaatopaikalle. Tämä koko talon tavaroiden arviointi on tavoitteena. Sitä osittain on jo suoritettu muun muassa vaatevaraston osalta ja jatkuu pikkuhiljaa talon varastoon ja muihin osiin.
Uuttakin tulee: Kannoin lautoja ja lankkuja pihavarastolle peräkärrystä, jotta mies pääsee sitten niistä rakentamaan. Sitten peräkärry alkoi täyttyä kaatopaikalle vietävistä jätteistä.
Viimeinen tämänvuotinen etikkasäilyke valmistui tänään: valmistin sen kesäkurpitsoista talvikurpitsasäilykkeen ohjeella.
 
Eilen avattiin adventtikalenterin ensimmäinen luukku ja tänään toinen. Tämä meidän perinteinen adventtikalenterimme on Suomen Lähetysseuran tuottama. Sellainen on ollut minulla jo vuosikymmenien ajan. Suomen Lähetysseuran (SLS) kustannusliike on erikoistunut lähetystyöstä ja kulttuurien kohtaamisesta kertovien kirjojen, musiikkiäänitteiden ja muiden myyntituotteiden kustantamiseen. Se on perustettu samana vuonna kuin Lähetysseurakin eli vuonna 1859. Adventtikalenterikin joka vuosi tuo näkymän lähetystyöhön. Aikoinaan siihen voitiin kerätä myös rahaa (lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa!) ja joulun jälkeen sitten lähettää ne SLS:aan.