Mummovakanssin, jos pappailunkin, hoitoa koko päivä. Aamulla tuli pieni hieno mies pikkusiskoineen päiväksi töihin. Ja työt aloitettiin ensiksi legolaatikoista. Kun ne työt oli tehty, niin siirryttiin auto-osastolle

 
ja sitten kaivuri- ja kauhakuormaajaosastolle. Tosin pikkusisko nukkui jo silloin päikkäreitään ja hän nukkuikin tänään pitkään. Me kerkisimme sillä aikaa yhdessä pienen hienon miehen kanssa leivontaosastolla tehdä omenapiirakkaakin pari kappaletta. Ja isolla porukalla saimme sitten syödä piirakkaa.
 
Pienten vierailijoiden keski-ikä oli tänään noin 2,5 vuotta, kun pieni tyttönenkin ilmaantui mukaan leikkeihin. Tämän lapsenlapsen vanhempineen mies haki junalta, joten meillä oli tänään mukavaa vilskettä.
 
Pikkusiskokin heräsi päiväuniltaan hyväntuulisena touhuamaan ja tutkimusvauhti lisääntyi kotiinlähdön lähetessä – uuniin ei vielä sentään ennätetty käsiksi eikä kukkamultaankaan ollut edes yritystä.
Mies sai tänään talvirenkaat auton alle. Toinen auto on nyt rengastettu. Luvassa olevia liukkaita kelejä odotellaan turvallisin mielin.