Kevät tulee väistämättä. Lumi on alkanut sulaa. Kävimme illalla lenkillä ja huomasimme, että myös tuoksuu keväältä. Pajunkissatkin ovat jo kookkaita. Pääsiäisenä niissä ei taida enää olla kuin siitepölyä! Ilmastonmuutos toteutuu nopeammin kuin maailman tiedeyhteisö on kyennyt ennustamaan, kertoivat uutiset tänään.

Silityspäivä. Olen silittänyt tänään kaiken, mitä pyykkäsin viime päivinä. Kun siivosin vinttikomeron ja kodinhoitohuoneen, tuli samalla myös paljon pyykkiä - monta koneellista. Putsasin lopulta koneenkin!

Laitoimme jouluksi roikkumaan pari sinistä enkeliä olohuoneen ikkunaan ja siinä ne ovat vieläkin. Nuo enkelit eivät olekaan jouluenkeleitä, vaan sopivat aikaan kuin aikaan. Samanlaisen vaaleanpunaisen enkelin aion antaa nuorimmalle lapsenlapsellemme hänen kastejuhlanaan.

Eilen kävin Missiokaupassa. Vein sinne kirpputorille myytäväksi siivouksessa löytyneitä meille tarpeettomia astioita ja muita tavaroita. Kirpputorilla oli puolen hinnan viikko, joten tein heräteostoksia: lapsille nosturi ja pehmeä pallo kotiin leikkikaluiksi sekä pienimmälle muutama body ja parit potkuhousut, kaikki yhteensä 8 €.