Tarta de Santiago on perinteinen kakku Pohjois-Espanjassa.

Pohjaan 200 g vehnäjauhoja, 70 g sokeria, 100 g kylmää margariinia/voita, 1 muna, 1-2 rkl vettä tarvittaessa. Nypi jauhot, sokeri ja rasva muruiksi, lisää muna ja tarvittaessa vettä, jotta saat kaulittavan taikinan. Laita taikina puoleksi tunniksi kylmään ennen kaulimista noin 3 mm paksuiseksi, noin 25 cm esim. lasivuokaan pohjalle ja reunoille. Tee täyte: vatkaa 4 munaa ja 250 g sokeria vaahdoksi, lisää hienoksi raastettu sitruunan kuori ja sekoita 250 g mantelijauhoa sekä hyppysellinen kanelia. Laita täyte pohjan päälle ja paista kypsäksi n. 180 asteessa n. 50 minuuttia. Anna hetken jäähtyä ja laita Santiagon ristin muotti (esim. paperista) kakun keskelle ja sihtaa pölysokeria kuorrutukseksi. Nauti hyvän viinin tai teen kanssa.

Reseptejä on monenlaisia versioita, tämä on yksi niistä - aineet ovat samat, mutta hieman erilaisia määriä joissakin resepteissä. Työtapa on kuitenkin tuollainen.