Sain valmiiksi tänä aamuna nelivuotiaan lapsenlapsen sukat ennen kuin hän lähti toiseen mummolaan.

Pienempi lapsenlapsi jaksoi tätä kellopalapeliä tehdä kerrasta toiseen ja papalle tietysti selitettiin koko ajan palapeliä samalla.

Marjaomenapensas kukkii valkoisenaan:

Mehiläisiä pörräsi siinä ahkerasti.

Lähdimme käymään mökillä vävyn ja viisivuotiaan kanssa. Katiskassa oli vain yksi ahven. Pappa neuvoi pojalle, miten kala perataan

ja sitten he paistoivat sen ahvenen ja söivätkin sen. MInä vuorostani paistoin heille vohveleita.

Mökkimatkan tärkein syy oli, että vävy vaihtoi meille uuden voimavirtalieden vanhan jakorasiaan liitetyn tilalle. Mukana ei ollutkaan sopivan paksuita kaapelia ja niin tein ensin mökkipaikkakunnan rautakauppaan matkan, mutta en löytänyt sieltä ja niin piti lähteä lähikaupunkiin sähköliikkeeseen hakemaan oikeaa tavaraa. Tulipa ajeltua hieman... Sillä aikaa miehet olivat kastelleet mökin kasvimaatakin. Peruna ja maa-artisokka ovat taimella, salaatit hyvässä kasvussa ja ruohosipulia pilhasin mukaan pakastettavaksi ison nipun.

Kävin uimassakin. Vesi oli jo sopivan uimalämpöistä, 18 astetta.

Illalla me naiset innostuimme neulomaan sukkia. Minä tällä kertaa 7 veljestä Polkka-langasta 3,5 numeron puikoilla, toinen seitsemän veljeksen raitaa... Kun lapset ovat jo nukkumassa, aika kuluu mukavasti neuloenkin.