Tänään on toinen paastonajan sunnuntai. Raamatun sana tälle päivälle on päivän evankeliumitekstistä (Markus 9:23) :"Jeesus sanoo: "Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo." Toimitin jumalanpalveluksen. Kun ennen jumalanpalvelusta katsoin sakastin kattoon, niin yllättäen vasta nyt huomasin siellä olevan maalauksia. Niiden alkuperää ei edes suntio tiennyt eikä tekstinlukijakaan.


  

Toivottavasti joku paikkakuntalaisista osaisi kertoa niiden tarinan.

Kasukka on myös kaunis ja kevyt pitää. Kasukan lienee suunnitellut ja valmistanut Sirkka-Liisa Pinomaa joskus 1970-luvulla.

Messun jälkeen oli taas kirkossa kirkkokahvit. Kiva kirkkoherran idea! On mukava tavata vieraita ja tuttuja seurakuntalaisia ja jutella heidän kanssaan, kuunnella heidän ajatuksiaan ja mielipiteitään. Nyt jutellessa heräsi kahvittelijoissa ajatus muun muassa kyläkunnan kanssa yhdessä toimitettavasta jumalanpalveluksesta.

Iltapäivällä työpäivä jatkui siunauskeskustelun merkeissä ja illansuussa taas suuntaamme lentopallon peluuseen. Toki pitkin iltapäivää on mies saanut vielä urheilla TV:n edessä - toki hiihtokisat ovat jo päätöspäivässä Falunissa.