Tänään on ollut pilvinen päivä, hieman vettä pisarrellut meilläpäin. Taas kokouspäivä. Eilen kävin Suomi-Unkari-Seuran toimistossa Helsingissä ja tänään meilläpäin kokoontuivat muutamat radanvarsi Suomi-Unkari-Seurojen edustajat pohtimaan, mitä voisimme tehdä yhteistyön tiivistämiseksi maidemme välillä ja miten kertoa ystävyysmaastamme täkäläisille.

Mökille olemme lähdössä verantaa korjaamaan. Matkalla pitää ostaa kestopuulautoja ja muita tarvikkeita.

Luin kirjan jossa kerrottiin oman mökin rakennuttajasta ja mökkiin liittyvistä unelmista. Onneksi ei tarvitse enää suunnitella ja rakentaa uutta. Mökillä niin kuin myös omakotitalossa riittää puuhaa aamusta iltaan, usein korjaamista ja kunnostamista. Kirja oli Merja Salon: Oman mökin laittaja, joka kertoi mökkiläisyyden riemuista ja koettelemusten hetkistä hänen kannaltaan.

Rukous: "Isä, Jumala, tänään tapailen uutta laulua. Se kertoo sinusta ja teoistasi, joita näen ympärilläni valtavat määrät:
kasvua, eheytymistä, uusia luomuksia, valmiiksi tulleita keskeneräisiä, rohkeutta, sitkeyttä, luottamusta, toiveikkuutta, sovintoja, parantumisia, kannustamisia, herkkyyden osoituksia, rakkauden tekoja. Sinussa on voimaa, joka murtaa ja tekee ihmeitä.
Siihen ei ymmärrykseni yllä. Aamen"