Vauhtia riitti tänäänkin. Kolme kertaa ajelimme peräkärryn kanssa edestakaisin: Ensin aamulla veimme teltan tarvikkeineen satamaan ja pystytimme sen sinne. Ajelimme kotiin tyhjän peräkärryn kanssa takaisin, kuuntelimme radiosta jumalanpalveluksen ja samalla lämmitimme uunin.
Lähdimme Mahdollisuuksien torille takaisin iltapäivällä. Söimme siellä hyvää unkarilaista keittoa, katselimme monen kulttuurin tuotoksia ja kuuntelimme monenlaista musiikkia ja näimme myös afrikkalaista, kai lähinnä tansanialaista, tanssia ja musiikkiesityksiä.
Jaloissakin tanssijoilla oli helistimet.
Purimme sitten teltan ja pakkasimme sen peräkärryyn ja palautimme lainan.
Yhdet lapsenlapset vuorostaan ilmoittivat olevansa paikkakunnalla ja niin pikapikaa kiiruhdimme heitä tapaamaan – oli mukavaa hetki viettää heidän kanssaan. 
Sitten kiiruhdimme pelaamaan lentopalloa. Viisi nuorinta veljeksistä oli tänäänkin pelaamassa. Naiset olivat tänään parhaimmillaan: peli oli todella vauhdikasta, kun saimme kokeiltavaksi uuden pallonkin – vanha hajosi edelliskerralla.
Vielä tuli yksi reissu peräkärryn kera: Veimme sen hevostalleille, jossa se luvattiin täyttää huomenna hevosenlannalla. Sitä on sitten hyvä laittaa kasvimaalle sekä kasvihuoneeseen lantapatteriksi lämmittämään ja vauhdittamaan muun muassa kesäkurpitsojen ja paprikoiden ja tomaattien kasvua.