Mahtava tuoksu on verannalla, jossa kukkii parhaillaan tuoksulehtikaktus. Kaksi kukkaa on avautunut ja pari avautumaisillaan ehkä huomenna illalla.
 
Mies on hoidellut hyvin orkideaa, kun se kukkii nyt kolmatta kertaa. Orkidea sai joka sunnuntai kylvyn varsinkin alkuaikoina, nyt sitä on kylvetetty vähän laiskemmin …
Maustemaalta leikkelin tänään mintut kuivuriin. Niinpä mintuntuoksu kohta sekoittuu tuoksulehtikaktuksen tuoksuun. Kun irrottelin mintunvarsista lehdet, niin vieläkin kädet tuoksuvat mintulta.
 
Maustemaalla kukkii myös pillisipuli, joka on kasvanut tänä vuonna voimakkaasti. Viime kesänä kylvin pienen hienon miehen äidiltä saamani siemenet ja jo silloin se rehotti, mutta nyt toisena vuotena kukkii ja tarjoaa siemeniään kohtapuoliin. Pillisipulin istutusväli on 25 senttimetriä, mutta minä laitoin siemeniä liian tiheään. Se voidaan jakaa keväällä ja istuttaa uudelleen joka kolmas tai neljäs vuosi. Pillisipuliahan voi myös pakastaa ja muutenkin käyttää kuten muita sipuleitakin.

"Jos elämme, elämme Herran omina, ja jos kuolemme, kuolemme Herran omina. Elämmepä siis tai kuolemme, me kuulumme Herralle." (Roomalaiskirje 14:8)