” Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme.
Lääkkehillä hoidelkaa Nalleystäväämme.
Maito tuore lämpöinen hyväks olla voisi.
Vehnäkorppu valkoinen ehkä avun toisi.

Patjaksensa parahin matto levitellään,
Peitteheksi toinenkin kääritähän hellään.
Laulu kaunis lauletaan univirreksensä,
Itse käymme uinumaan hänen vierellensä.”

Karhunpoika sairastaa,  ei vaan lapsenlapsi. Vähän tuon laulun tapaan tänään kului päivä. Siis oli yhden lapsenlapsen hoitopäivä vaihteeksi. Pieni mies oli aika vaisu tänään, vähän jaksoi hän kanssani lueskella, muuten vain pötkötteli sohvalla pitkin päivää ja otti pitkän pitkät torkut. Mummokin taisi siinä hetken torkahtaa.
Aamulla kuuden maissa lähdin ajelemaan ja illalla tulin kotiin. Pimeällä on ikävä ajella, varsinkin, kun palatessa tuli kosteaakin alas. Paluumatkalla poikkesin ystäviä tapaamaan. Oli mukavaa hetki jutella teekupin ääressä.
Suomessa on maitopurkkeihin tullut monenlaisia vinkkejä ja vihjeitä, miten olisi hyvä elää. On terveysohjeita ja on hyvinvointiohjeita mm. ” Ihmissuhteet: Hyvät ihmissuhteet ovat olennainen osa elämänlaatua ja onnellisuutta. Kun vietät aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa, ajatukset arjen kiireistä siirtyvät muualle ja yhteisiä hetkiä on mukava muistella myöhemminkin. Nauttikaa siis yhteisestä ajastanne … Lupaa aikaa tärkeimmillesi, lupaat hyvää teille kaikille… Lupaan tällä viikolla viettää aikaa enemmän perheen/ystävien kanssa.”