Tämän sunnuntaipäivän aiheena on kristityn vapaus. Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Vielä on pihalta löytynyt kukkivia kasveja kukkamaljakoihinkin. Malvat ja reunuspäivänkakkarat kestävät kauan maljakossa. Kehäkukkiakin löytyy vielä ja monen kokoisia samettikukkia. Tein kimpun maustekasveista ja kehäkukista. Löysin siihen vielä kukkivaa oreganoa ja lehtiä: minttua, anisiisoa, persiljaa, lehtipersiljaa, selleriä ja ruohosipulia.

Kääpiösamettikukka kukkii edelleen. Otin senkin siemeniä talteen ensi satokautta varten.

Marja-aronian marjatkin olivat vielä syötäviä, joten ehkä huomenna keräämme loput ja säilömme ne.

Väriä löytyi japaninhappomarjapensaastakin ja

tästä, mutta tämän pensaan nimeä en tiedä.

 

Kellopalapeli jaksaa yhä kiinnostaa pieniä tyttösiämme. Aamusella kerkisimme hetken olla viikonloppuvierailulla olleiden lastenlasten kanssa ennen kuin he lähtivät tänään kotiinsa. Vauhdikasta menoa riitti vielä hetken aikaa. Meillä on käsinladattavia taskulamppuja muutama  - niillä on mukava leikkiä.

Kohta taas me lähdemme suvun lentopallopeliin.