Syyspäivän tasaus. Tänään vietetään tasauspäivää! Osaammeko me tasata yhteistä hyväämme. Haluatko osallistua tasaamiseen?  Suomen Lähetysseuran sivuilta löytyy siihen mahdollisuus. Monilla paikkakunnilla vietetäänkin tasauspäivää monin tavin. Mm. Porkkanamarkkinoin niin Helsingissä, Turussa kuin Tampereellakin.

Nepalissa asuu 30 miljoonaa ihmistä, joista 6 miljoonaa kuuluu alakastisiin eli daliteihin. He elävät ankarissa olosuhteissa ja äärimmäisessä köyhyydessä yhteiskunnan ulkopuolella. Monella ei ole henkilötodistusta, ja siksi heitä ei virallisesti ole edes olemassa. Heillä ei ole mahdollisuutta koulutukseen, terveydenhuoltoon tai ammatin hankkimiseen.  Muutoksen avaimet ovat meidän käsissämme. Tasauksen keräystuotolla autamme Nepalin daliteja parantamaan elinolojaan. Tavoitteena on tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuus perus- ja ammattikoulutukseen. Vanhemmille hankimme henkilötodistuksia ja pienlainoja sekä koko kyläyhteisöille porakaivoja.

Lahjoittamalla muutat maailmaa! Mitä lahjoituksella saadaan? Esimerkiksi : Kouluvihkot lukuvuodeksi 5 e, Henkilötodistus 10 e, Koulupuku 20 e, Säästö- ja pienlainaryhmien vastuuhenkilön
koulutus 40 e, Porakaivo käsipumpulla 100 e, Vammaisen lapsen koulutus vuodeksi 300 e.
Että syntyisi tasaus

 


”Tarkoitus ei toki ole, että muiden tilanteen helpottuessa te joutuisitte tiukalle. Kysymys on vastavuoroisesta jakamisesta. Nyt on teillä yllin kyllin ja voitte lievittää heidän puutettaan, sitten voivat taas he yltäkylläisyydestään lievittää teidän puutettanne, ja näin toteutuu oikeus ja kohtuus. ”