On ensimmäinen adventti vuonna 2009. Tänään siis alkoi uusi kirkkovuosi. Päivän evankeliumisteksti kertoi: ”Opetuslapset toivat aasin ja varsan ja panivat niiden selkään vaatteitaan, ja Jeesus istuutui aasin selkään. Ihmisiä oli hyvin paljon, ja he levittivät vaatteitaan tielle, toiset katkoivat puista oksia ja levittivät tielle niitä. Ja ihmisjoukko, joka kulki hänen edellään ja perässään, huusi: - Hoosianna, Daavidin Poika! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä! Hoosianna korkeuksissa!” (Matteus 21:7-9) Kirkossa saimme laulaa yhdessä Hoosiannan.

 
Ensimmäinen adventtikynttilä on sytytetty.
 
Ensimmäinen luukku on avattu adventtikalenterista. Meillä on perinteinen Lähetysseuran adventtikalenteri, joka alkaa näin ensimmäisestä adventista ja kestää joulupäivään asti eli Jeesuksen syntymäpäivään. Jokaisessa luukussa on teksti - tavallaan jatkokertomus.
Lentopallokin jäi meiltä väliin tänään, kun palloiluhalli oli muussa käytössä. Sen sijaan tein sauvakävelylenkin pienen hienon miehen luokse. Sainpa taas hetken leikkiä hänen kanssaan!