Kollega vietti syntymäpäiviään seurakuntakodilla, jossa oli vanhasta kirkosta alttaritaulu (Theodor Schalin: Getsemane), lasimaalauksia ja kattokruunuja.   Tila kokonaisuutena oli hyvä tätäkin tilaisuutta varten. Tarjoilu oli puitteiden tasoa, laadukas ja monipuolinen ja ammattitaidolla valmistettu. Ruoanlaitosta ja tarjoilusta vastasivat merkkipäivän viettäjän sisaren lapset. Tasokkaisiin juhliin kuuluvat myös ohjelmanumerot. Juhlaväki pääsi osallistumaan mm. tietokilpailuun, jonka olivat järjestäneet päivänsankarin alle kymmenvuotiaat veljenlapset. Kilpailun taso oli korkea ja voitto jouduttiin jakamaan! Vielä oli puolentunnin mittainen mielenkiintoinen matinea ja muutenkin musiikkia.

 
Kakku oli Sacherkakun tapainen, ehkä hiven sitäkin parempi – varsinkin,kun lähtiessä jokainen halukas sai mukaan kotiin kakkua ja/tai hyvää leipää.
Tämän sunnuntain aiheena on lähimmäinen. Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rajoja ylittävästä rakkaudesta. Jeesuksen esikuva osoittaa meille, että jokainen ihminen on lähimmäinen.
Virsi 431:2,3: ”Oi Herra, kaikki päällä maan loit lähimmäisiksemme, myös kieleltään ja uskoltaan niin vieraat toisillemme. Kun sinulta saa hoivansa myös kaukainen maa, kansa sen, niin ketään torju emme. Kun kuolit kaikkein puolesta, oi Jeesus, ristin päällä, suo meidän nähdä rakkaina myös vihamiehet täällä. Ja alttiina suo palvella niin omia kuin vieraita mielellä lämpimällä.”