Narsissit kukkivat pihalla kevääntuojina. Vein tuhkaa omenapuille, osin kyllä vielä lumikengillä kävellen ja samalla matkalla huomasin, että pari krookuksenpiippaakin näkyi etelärinteellä. Samoin vuorenkilpien lehtiä oli paljastunut lumen alta. Meille tuleva tiekin on jo lumeton. Näin yhtäkkiä nopeasti alkaa lumi vajeta ja sulaa. Vaan ladulla näkyy pari hiihtelijää vielä - en minä enää!

Autokin alkaa kohta tulla kesäkuntoon. Vein vanhat renkaat vanteineen rengashuoltoon ja saan uudet renkaat vanteille laitettuina ensi viikolla.
Vaan tietokone ei oikein tykkää minusta, ei ainakaan nettipuoli, koska todella huonosti on nyt muutamana päivänä yhteys onnistunut – mokkula katkoo vähän väliä ja konekin lataa hyvin hitaasti.

Sana tälle päivälle: "Jumala, neuvo kuninkaalle lakisi, opeta oikeamielisyys hallitsijalle! Hän jakakoon kansallesi oikeutta, köyhiä palvelijoitasi hän auttakoon, niin vuoret kantavat rauhan hedelmää ja oikeus verhoaa kukkulat. Olkoon hänen tuomionsa köyhän turva, maan vähäiset saakoot hänen apunsa, ja sortajat hän murskatkoon, niin häntä kunnioitetaan polvesta polveen, niin kauan kuin kiertävät aurinko ja kuu." (Psalmi 72:1-5)