Aamulla aikaisin lähdin kummipoikaa hoitamaan, koska hän oli yllättäen sairastunut ja vanhemmilla oli tärkeä työpäivä kummallakin. Aamupäivä kului nopeasti TV:n lastenohjelman, palapelin ja muistipelin kimpussa.

 
Palapelissä olikin viisivuotiaalla paljon pähkäiltävää, kun palat olivat pieniä ja hyvin samantapaisia.
Iltapäivällä mökillä kaadettiin vedet tynnyreistä pois ja venekin käännettiin. Kehäkukat, krassit ja asterit kukkivat vielä ja toin kimpun astereita kotiinkin. Suppilovahveroita en saanut paljoakaan –on ollut edelleen kuivaa. Metsässä oli kuitenkin mukava vaellella.
 
Verkossa oli iso hauki, 65-senttinen. Sen lisäksi saimme kymmenkunta ahventa ja yhden särjen. Emme olleet tähän mennessä tienneet, että mökkijärvessämme on särkiäkin, koska niitä emme olleet aikaisemmin saaneet katiskaan tai verkkoon. Kiiskeä ja siikaa olemme kyllä aikaisemmin pyydystäneet.
Veden lämpötila oli 7 astetta ja uimamatkat saunasta toki lyhyitä, mutta piristäviä.  Rentouttavaa se oli ja oli mentävä määrätietoisesti veteen, koska vesi oli jo viileää, mutta käynti vedessä oli palkitsevaa. Teimme sen useamman kerran välillä saunoen ihon kuumaksi. Saunan jälkeen olo olikin raukea. Kotiin tulimme kuitenkin jo yöksi.