Mustavalkomaanantaissakin katsellaan tällä kertaa

näkymiä matkoilta.
Kuvan ei kuitenkaan tarvitse olla tuoretta tuotantoa, vaan pääosassa saa tällä kertaa olla kulttuurin, maiseman tai vaikka ilmastovyöhykkeen vaihdos - tai mikä tahansa muu asia joka suinkin ilahduttaa ja muistuttaa sinua siitä että matkalla ollaan oltu. :)
 
Olimme 7.6.2010 Pyhillä poluilla matkalla Imatralta Ruokolahdelle. Matkalla pysähdyimme Imatralla olevan Mannerheimin muistolaatan luo.
Vuonna 1942 Mannerheim täytti 75 vuotta, ja sai ainoan myönnetyn Suomen marsalkan arvonimen. Samalla syntymäpäivä 4.6. määrättiin puolustusvoimien lippupäiväksi ja Helsingin Heikinkatu uudelleennimettiin Mannerheimintieksi.
Samoilla juhlilla päivänsankari sai yllättävän huomionosoituksen, kun Saksan valtakunnankansleri Adolf Hitler saapui onnittelemaan häntä. Hitlerin ja Mannerheimin tapaaminen järjestettiin Immolan sotilaslentokentän läheisyydessä Lappeenrannan itäpuolella, nykyisen Imatran kaupungin alueella, melkein juuri siellä, jossa tuo laatta on. Juhlat pidettiin junavaunussa! Kaukopään pistoraiteelle oli pysäköitynä Marskin juhlavaunu.