Tapetteja mies on irrotellut tänään. Liotellut ja vetänyt ja hinkannut niitä pois uusien tieltä. Liimaisia riekaleita on siellä täällä korjattavana pois.

Tein ruismarjapuuron. Vettä, vattu-mustaviinimarjanektaria ja ruisjauhoja, hieman hunajaa mauksi ja suolarippunen.

Suomi-Unkari-seuran paikallisosaston vuosikokouksessa oli myös pienimuotoinen Liszt-tuokio. Musiikinteorian lehtori Outi Leppänen esitteli mielenkiintoisesti Lisztin elämää ja musiikkia ja pianisti Heikki Kaskela soitti Lisztin sävellyksen Funérailles Harmonies poétiques et religieuses.
 Unkarilaisen säveltäjän ja mestaripianistin Franz (Ferenc) Lisztinsyntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 200 vuotta. Ferenc Liszt(22.10.1811–31.7.1886) syntyi Doborjánin maaseutukaupungissa, joka jäi ensimmäisen maailmansodan jälkeen Itävallan puolelle ja tunnetaan nykyisin nimellä Raiding. Useissa Lisztin pianoteoksissa ilmenee hänen huippuun kehitetty soittotekniikkansa. Lisztin sävellyksistä ovat monille tuttuja unkarilaiset rapsodiat ja Rákóczy-marssi, mutta hänen koko tuotantonsa on todella laaja. Liszt oli 1800-luvun taidemusiikin keskeisiä hahmoja, joka uudisti pianonsoiton tekniikkaa ja esiintymiskäytäntöjä. Lisztiä pidetään myös yleisesti sinfonisen runon keksijänä.