Koko päivä jonkinlaista siivoamista! Viikko sitten kävimme hakemassa tehtaalta tilaamamme uudet huonekalut, sohvan ja tuolit. Tänään kannoimme vanhat pois ja siivosimme kunnolla remontin jälkiä. Samalla vaihdoimme muutenkin huonekalujen paikkaa ja tyhjensimme lipaston laatikoita toiseen paikkaan. Yllättävän monta tavaraa on taas lähdössä kirpputorille. Hienoa, kun jotain saamme eteenpäin. Ehkä nuorisokin haluaa vielä jotakin.

Verhoja olemme sovitelleet ja katselleet myös pitkin päivää. Teimme kumpikin oman kolmen listan ja peräti kaksi oli samaa! Huomenna sitten lisää katsomisia.
 
Mies laittoi eilen kasveille tilaa verannalle. Onhan näitä alkuja jo aika paljon ja uutta kylvetään… kaikki rasiat eivät ole tässä kuvassa.
Tänä aamuna valmistui puolukkaleipä leipäkoneella mustikkaleivän ohjeen mukaan. Samoin vatkasin kattilallisen puolukkapuuroa. Puuron suurustin mannasuurimoilla.
Kotimaa24 -sivustolla on paastovinkkisarja. Tänään paastovinkki-sarjassa haastetaan osallistumaan paastoon rukoilemalla. Mieti, miten ja ketä läheistäsi voisit muistaa rukouksella tänään - tai paaston aikana. Rukoile lähimmäisesi puolesta.