Tänään nimipäiväänsä viettävät Kalle ja Kaarlo ja Kaarle ja Mies. Kaarlo-nimen juurena on germaaninen sana karel, mikä tarkoittaa miestä. Kalleille onnittelut!

Kustaa Vilkunaa taas siteeraten: ”Jos pakkanen on kova Kallen päivänä ja sitä jatkuu vielä kynttilänpäivänä, niin tuskin hellittää ennen pääsiäistä.” Ja sanotaan myös, että millainen ilma on Kallen päivänä, sitä ilmaa on koko vuoden. Jos aamupäivä on nättiä, niin alkuvuosi on nättiä. Jos iltapäivällä on rivoa, niin loppuvuosi on rivoja ilmoja. Tuulista tänään on ollut, muttei oikein nättiä eikä rivoa. Ota siitä sitten selvää!
Hurraa: Pappi Jaakobillekin tulee sittenkin posti kotiin asti: Yle kertoi, että Itella peruu aikeensa muuttaa yli 75-vuotiaille tarjottua postipalvelua. Itella myönsi kotiovelle jakelun lopettamispäätöksen olevan virhearvio.Niinpä jokainen yli 75-vuotias asiakas riippumatta heidän mahdollisista liikuntarajoitteistaan voi jatkossakin saada pyytämällä postin kotiovelleen. Posti kannetaan pyytäjille oven luo postilaatikkoon tai huoneistokohtaiseen luukkuun.