Eilen lapsenlapset touhusivat pihalla. Asfalttikone oli käynyt ja laskenut asfaltin tiellemme. Pappa oli katselemassa lähempää isomman lapsenlapsen kanssa, kun pienempi pääsi avoimesta ovesta ulos ja juoksi paljain jaloin hiljaa toisten selän takaa huomaamatta kuumalle asfaltille.

Pappa otti pienen vauhdissa syliinsä ja juoksi vesitynnyrillesekä  laittoi pienen jalat kylmään veteen. Siinä sitten soitin terveyskeskukseen ja lasten äiti lähti vauhdilla viemään pienen. Koko päivä siinä sitten tuhraantui heillä, vedessä lioituksessa ja sitten suolavedessä liotuksessa ja lopulta jalkapohjista tuli ihan hyvät ja ei kai ole enää kipukaan - lapsi nukkui yön hyvin. Isommilta vahingoilta kuitenkin vältyttiin, vaikka säikäys oli tosi iso aluksi.

Me lähdimme mökille siivoamaan ja leipomaan mm. mustikkapiirakkaa ja uimaan ja saunomaan ja nauttimaan kauniista kesäillasta vieraiden kanssa. Järven vesi oli lämmintä edelleen, noin 25-asteista ja kun oli lämmin hyttysetön ilta, niin kävimme monta kertaa uimassa ja nautimme verannalla monenlaisista mökkipuutarhan antimista.

Muurinpohjalettujakin paisteltiin.